BUN VENIT LA ȘCOALĂ, Alexandra!

În curând va suna din nou clopoțelul pentru un nou început de an școlar. Un început de an școlar pe care unii dintre voi l-ați așteptat cu nerăbdare și curiozitate, iar alții poate sunteți încă nostalgici după clipele minunate petrecute în vacanță. Pentru mine, fiecare început de an școlar este încărcat de emoție, de vibrație, de încântare, trăiri pe care le transmit privirile voastre din adâncul sufletelor inocente, bune, curate.

      Pentru majoritatea dintre voi este al treilea an în care pornim împreună pe drumul cunoașterii, clădim împreună vise al căror nume poate nu-l știți încă, ne îmbogățim spiritual și ne dorim să urcăm pe treptele vieții sprijiniți unii de alții.

    Îmi amintesc că în urmă cu doi ani roiau în jurul meu niște ghemotoace umblătoare, emoționate până la lacrimi, agățate de ghiozdane imense și cu buchete multicolore. Am participat cu trupul și cu sufletul la transformarea acelor ghemotoace în niște omuleți cărora le-au crescut aripi sub ochii mei.

         Alexandra, pentru acest început de an școlar îți doresc să ai mult curaj, să nu te temi de greșeli, pentru că din greșeli vei învăța și te vei dezvolta, să fii curajoasă, să fii veselă și să găsești școala un loc în care să te simți fericită. Te rog să primești de la mine o brățară numită „Brățara cunoașterii”formată din mărgele care reprezintă competențele și cunoștințele tale despre o mulțime de lucruri diferite. Prin această brățară vreau să-ți amintesc că vom rămâne împreună și că vom forma o echipă care va câștiga prin muncă și cooperare.

MULT SUCCES în noul an școlar !

Cu drag,
Profesor  Mirela Pascaru